Scrisoare către Dumnezeu (5). Mulțumesc!

Îţi mulţumesc, Doamne pentru minunile din jurul meu, şi eu sunt o minune, şi copiii mei sunt o minune, prietenii mei sunt o minune, orice trăire este o minune, lumea creată de Tine pentru noi este o minune, dimineaţa, când mă trezesc şi mă gândesc la Tine, este o minune,dragostea pe care ai pus-o în inima mea este o minune.

Îţi mulţumesc pentru că mă asculţi, toate cântecele mele Tu le asculţi, toate jeluirile mele Tu le asculţi, toate întrebările mele Tu le răspunzi, plânsul meu pe ascuns Tu îl înţelegi şi nu mă cerţi, Te strig şi Tu auzi.

Îţi mulţumesc pentru momentele când inima mea bate mai repede şi pentru momentele când inima mea bate mai rar.

Iartă-mă, Doamne, pentru tot ceea ce am greşit în faţa Ta, uneori, nici n-am ştiut, am aflat târziu, când păcatul era consumat, dar îmi pare rău dacă Te-am supărat, Tată, iartă-mă, Tată că Te-am întrebat de ce şi acum Te întreb: de ce eu? De ce acum? De ce el? Şi iartă-mă că nu am înţeles de la început şi Te-am certat, şi Te-am luat părtaş la tot ce mi se întâmplă, mi-am zis că aşa trebuia să se întâmple şi nu am luptat deloc cu mine şi când nu am putut mai mult, am zis că este vina Ta, că Tu ai vrut asta. Nu ştiu ce este, nu ştiu ce va fi, dar eu sunt în mâna Ta şi vreau să rămân în mâna Ta şi dacă greşesc, nu mă poţi alunga, pentru că eu sunt copilul Tău şi Tu mă iubeşti aşa cum sunt, eu ştiu asta. Acceptă-mă aşa cum sunt, rabdă-mă aşa cum sunt, nu mă alunga şi nu mă lăsa să Te alung. Tu eşti TOTUL şi acum şi întotdeauna, ajută-mă să mă accept şi eu, ajută-mă să rămân agăţată în mâna Ta. Ascultă-mă, tot eu sunt dacă greşesc, tot eu cea care Te iubeşte, cea care vorbeşte în fiecare clipă cu Tine, care Te întreabă orice pas face, care cu Tine se consultă pentru orice, tot eu sunt, greşesc şi nu pot fi alta, ascultă-mă şi nu pleca. Te chem, Te strig, Te întreb, vino cum vii în fiecare seară să stăm de vorbă, trebuie să-ţi spun ca în fiecare seară ce-am făcut, trebuie să mă asculţi, să mă înţelegi, să nu mă cerţi.

Dacă eu sunt acum, aici în faţa Ta, nu este meritul meu, Tată, ci totul este de la Tine, eu sunt aşa, eu sunt aici, pentru că Tu vrei să fiu aşa, pentru că Tu vrei să fiu aici, în genunchi în faţa Ta…

Nu ştiu ce va fi, Doamne, astăzi, nu ştiu ce va fi mâine, dar orice zi o primesc ca un dar de la Tine și mă bucur pentru fiecare clipă primită, numai Tu ştii…

Dar orice ar fi, Te rog, Tată ai grijă de cei din jurul meu, ai grijă de copiii mei, ai grijă de familia mea, ai grijă de prietenii noştri, de cei care ne iubesc şi de cei care nu ne iubesc. Ia-mă în palma Ta, Doamne, ascunde-mă şi nu lăsa pe nimeni să mă facă să sufăr, dar primesc și suferința Doamne, pentru că este de la Tine.

Şi iartă-mă că uit să-Ţi spun mulţumesc pentru că-mi arăţi în fiecare zi, în mii de feluri că mă iubeşti.

Spune-ți părerea

comments

5 comentarii


  1. Mulțumesc, Diana!
   Eu nu pot să-ți mai fac comentarii la site, am încercat azi de două ori și nu reușesc!

   Răspunde

 1. Frumos spus, dar trebuie stiut ca nu suntem in masura sa-L tragem la raspundere pe Doamne Doamne ….de ce eu? Raspunsul este clar: Asa ne trebuie….pentru pacatele noastre si ale celor dinaintea noastra neiertate! Stii Cris in Tatal Nostru este un vers pe care nu-l luam in seama il rostim din gura, fara Duh: Si iarta-ne noua greselile noastre asa cum si noi iertam gresitilor nostrii!! Cand am realizat asta….mi-am schimbat un pic perceptia vietii!!! Da-i inainte cu Dumnezeu inainte!!

  Răspunde

  1. Da, dar trebuia să citești și celelalte părți, Țuki, scrisoarea este în cinci părți și acolo am scris și de ceartă și de iertare! Te pup!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *